Hírek / Hulladéknaptár 2024

Hulladéknaptár 2024

2023.12.09.



NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodás Nonprofit Kft. 2024. évi hulladéknaptára

2024. január 1-jétől a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés ütemterve Vértesszőlős belterületén az alábbiak szerint valósul meg. Felhívjuk a Tisztelt Ügyfelek figyelmét, hogy a papír, műanyag, fém italos doboz hulladékok havonta egy időpontban kerülnek elszállításra.

Papír-, műanyaghulladék és fém italos doboz gyűjtése sárga színű zsákban történik.  A karton hulladék kötegelve is kitehető az ingatlanok elé a szállítás napján. Minden elszállítást követően 3 db sárga színű zsák kerül kiosztásra.

Amennyiben több szelektív hulladék keletkezik, mint amennyi zsákkal rendelkezik az ingatlan tulajdonosa, boltban vásárolható bármilyen színű zsákban kihelyezheti a többlet szelektív hulladékot a sárga zsákok mellé, azok is elszállításra kerülnek.

A zsákokban üdítős, ásványvizes PET palackok, kozmetikai és tisztítószeres flakonok, tejes, illetve gyümölcsleves dobozok (többrétegű csomagolóanyagok), fóliák, bevásárló szatyrok, zacskók, fém italos doboz és újságpapír, prospektus és egyéb csomagolópapír, valamint kartonpapír helyezhető el.  

(A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. minden szerződéssel rendelkező ügyfél számára megküldi a 2024. évi települési hulladéknaptárat, amely az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. honlapján is elérhető lesz.)

Ügyfélszolgálatunk 34/801-040-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat.vertesvideke@nhsz.hu e-mail címen érhető el.

Köszönjük együttműködését, tegyünk együtt a tisztább környezetért!

2024. éves gyűjtési napok-Vértesszőlős

KOMMUNÁLIS HULLADÉK GYŰJTÉSI NAP: PÉNTEK

Figyelem: A januári zöldhulladék szállítás alkalmával, KIZÁRÓLAG a díszektől mentes fenyőfákat szállítjuk el!

 



Csatolt fájl(ok):



« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák